Våra tjänster

Byggstädning - Stort eller litet byggprojekt, privatperson eller företag, vi sköter förvandligen av byggarbetsplats till hem eller kontor.

Dagisstädning - Städningen i en förskola är viktig för att upprätthålla en bra inomhusmiljö och en god hygien hos barn. Den vardagliga städningen är viktig.

Flyttstädning - Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Genom att anlita Lanolia sparar Ni tid och bekymmer och får garanti på utfört arbete.

Fönsterputs - Rena fönsterrutor när solen skiner in ger ett fint och välvårdat intryck. Vi tar oss an små som stora objekt. Lätta som svåra.

Golvvård - Metoder för periodiskt underhåll av plast- och linoleumgolv är beroende av faktorer som städmetoder, slitage, nedsmutsning och medel på nuvarande golvyta. Lanolia kan hjälpa Er att få golven som nya.

Hushållsnära tjänster - När tiden inte räcker till hjälper Lanolia många hem med den vardagliga städningen. Den enskilde kunden väljer själv sitt upplägg av frekvens och önskemål. Lanolia anpassar städningen av hemmet helt efter den enskilde familjen.

Industristädning - Arbetsinnehållet för en industristädning är mycket varierande. Vi erbjuder kunder ett anpassat städupplägg efter varje enskilt objekt.

Kontorsstädning - En städning som oftast måste anpassas efter kundens behov och tider. En renare miljö på arbetsplatsen skapar trivsel bland medarbetarna. Lanolia skräddarsyr städuppdrag för varje enskilt företag.

Storstädning - Under en storstädning får ditt hem en grundläggande rengöring av ytor som normalt inte hinns med. 

Trappstädning - Med rätt utförd och regelbunden trapphusstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna.

Visningsstädning - Se till att din lägenhet eller ditt hus är riktigt rent inför din visning så blir det ett attraktivare objekt.