Vår historia

Resan som Lanolia har gjort är fantastisk och händelserik! Genom åren har Lanolia lärt många lärdomar och fått många erfarenheter som även blivit grundpelare för företaget.

Den personliga kontakten till kund är ytterst viktig och Lanolia tillhandahåller kundens önskemål och strävar efter att alltid ge bästa möjliga kvalité samt service till sina kunder.

Varje år arbetar Lanolia för att förbättra städbranschen och villkoren för sina medarbetare. Lanolia har kollektivavtal med Kommunal och är anslutna till branschorganisationen Almega. Alla Lanolias medarbetare är försäkrade via FORA och företaget är försäkrat i Moderna.

Vi växer hela tiden och nya utmaningar kommer till oss. Vi vill alla växa med företaget och i dagsläget finns 19 bilar på företaget som rullar dagligen med snart ett 60 tal anställda.

Vi arbetar alla i team och är kvalitetsansvariga tillsammans.

På kontoret finns Patrycja Wesola, arbetar som arbetsledare. Mariola Kęska som arbetar som koordinator och lokalvårdare. Boris Jozic, arbetar som löneadministratör samt marknadsföringsansvarig och Katja Järvelä, arbetar som VD.

Lanolia är stationerade i Södertälje men kundkretsen sträcker sig långt utanför. Årskiftet 2020/2021 sker en etablering av en filial i Nyköping & vi ser fram emot att växa som företag.

Undrar ni om vi befinner oss i ert bostadsområde. Kontakta oss för mer information.