Vår historia

Lanolia grundades januari 2007 av Katja Järvelä hemma i köket. Resan med Lanolia har varit fantastisk och händelserik! Genom åren har Lanolia lärt många lärdomar och många erfarenheter som även blivit en grundpelare för företaget.

Den personliga kontakten till kund har alltid varit ytterst viktig och Lanolia tillhandahåller kundens önskemål och strävar efter att alltid ge bästa möjliga kvalité samt service till våra kunder. Vi är fortfarande ett litet och personligt städföretag som sätter kunden i fokus.

Varje år arbetar Lanolia för att förbättra städbranschen och villkoren för sina medarbetare. Lanolia har kollektivavtal med Kommunal och är anslutna till branschorganisationen Almega. Alla Lanolias medarbetare är försäkrade via FORA och företaget och alla dess bilar är försäkrade hos Trygghansa.

Vi växer hela tiden och nya utmaningar kommer till oss. Vi vill alla växa med företaget och i dagsläget finns 12 bilar på företaget som rullar dagligen och 35 anställda.

Vi arbetar alla i team och är kvalitetsansvariga tillsammans.

Alicja Kretkiewicz, Anchalee Thipmat, Beata Lebit, Charlie Rietz, Ewa Marczewska, Klaudia Smigielska, Magdalena Raniszewska, Malgorzta Zawadzka, Mariola Kęska, Patrycja Wesola  och Sukritta Saensaikaew är några av våra medarbetare.

På kontoret finns Linda Cronmark, arbetar som arbetsledare. Boris Jozic, arbetar som löneadministratör samt marknadsföringsansvarig. Katja Järvelä, arbetar som VD.

Lanolia är stationerade i Södertälje men vår kundkrets sträcker sig långt utanför. Undrar ni om vi befinner oss i ert bostadsområde. Kontakta oss för mer information.