Vår historia

Resan som Lanolia har gjort är fantastisk och händelserik! Genom åren har Lanolia lärt många lärdomar och fått många erfarenheter som även blivit grundpelare för företaget.

Den personliga kontakten till kund är ytterst viktig och Lanolia tillhandahåller kundens önskemål och strävar efter att alltid ge bästa möjliga kvalité samt service till sina kunder.

Varje år arbetar Lanolia för att förbättra städbranschen och villkoren för sina medarbetare. Lanolia har kollektivavtal med Kommunal och är anslutna till branschorganisationen Almega. Alla Lanolias medarbetare är försäkrade och företaget innehar ansvarsförsäkring.

Vi växer hela tiden och nya utmaningar kommer till oss. Vi vill alla växa med företaget och i dagsläget finns 24 servicebilar på företaget som rullar dagligen med ett 70 tal anställda.

Vi arbetar alla i team och är kvalitetsansvariga tillsammans.

På kontoret i Södertälje finns Patrycja Wesola och Karolina Golebiowska som arbetar som arbetsledare. Mariola Kęska arbetar som koordinator och är ansvarig för kontoret i Nyköping. Boris Jozic arbetar som marknadskoordinator, Susanne Aaltonen arbetar med ekonomi samt löner och Katja Järvelä arbetar som VD.

Lanolia är stationerade i Södertälje och Nyköping men kundkretsen sträcker sig långt utanför. Eskilstuna ligger under uppstartsperiod och börjar nu sakta bygga upp sin kundkrets i staden.

Undrar ni om vi befinner oss i ert bostadsområde. Kontakta oss för mer information.